Toyota bedrijfswagens: alle modellen

Een overzicht van alle bedrijfswagens van Toyota.

Toyota bedrijfswagens: alle modellen

Toyota Proace City

De stadsbesteller van Toyota biedt keuze uit twee wielbases en laadvolumes van 3,3 m3 of 3,9 m3. Er zijn benzine, diesel en elektrische versies leverbaar, alsmede een ruime Verso-variant: de personenvervoerder met plek voor 5 tot 7 passagiers. Alles over de Toyota Proace City en City Verso.

Toyota bedrijfswagens: alle modellen

Actie
De vernieuwde Volkswagen ID.4
De vernieuwde Volkswagen ID.4

Ontdek onze krachtige, volledig elektrische SUV met een rijbereik tot 572* km.
En dat voor een vriendenprijs!

Toyota Proace Worker

Een maat groter dan de City, met laadvolumes tot 6,1 kubieke meters, is de Proace Worker. Eveneens leverbaar in verschillende lengtes, maar ook met dubbele cabine en als Truck, geschikt voor op maat gemaakte carrosserieën. De personenversie heet Proace Verso, geschikt voor maximaal 9 passagiers. Leverbaar met keuze uit dieselmotoren en elektrische aandrijving. Alles over de Toyota Proace Worker en Worker Verso. 

Toyota bedrijfswagens: alle modellen

Toyota Proace Max

De naam zegt het eigenlijk al: de Proace Max is de grootste van de Proace-familie. Leverbaar in drie lengtematen en drie hoogtes kan hij voor de zwaarste klussen worden ingezet. De diesel- en elektromotor zijn beide op die zware taak voorbereid. Naast de gesloten bestelwagen is het model ook beschikbaar als chassis-cabine en als Dropside kipper. Alles over de Toyota Proace Max.

Toyota bedrijfswagens: alle modellen

Toyota Hilux

De Toyota Hilux is een pick-up die niet bang is voor het leven buiten de gebaande paden. Sterke dieselmotoren, binnenkort ook als mild hybrid, automaat en natuurlijk vierwielaandrijving, maken elk pad tot een strakke asfaltweg. Een dubbele cabine is eveneens leverbaar. Alles over de Toyota Hilux.

Toyota bedrijfswagens: alle modellen

Toyota Land Cruiser Professional

Het icoon van de 4x4-wereld, een legende op wielen. Er is geen stukje wereld waar de Toyota Land Cruiser niet durft te komen. Het robuuste model kan alles aan, de krachtige diesel ook. Als de wereld je werkterrein is of omdat je hem gewoon stoer vindt, dan kun je niet om dit model heen. Ook in 7-persoons uitvoering. Alles over de Toyota Land Cruiser Professional.

Tip
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis

Jij maakt zelf keuzes in de dekkingen.
Zo stel je de autoverzekering samen die bij jou past.
En houd je de premie laag.

Mark Litjens
Door Mark Litjens

Werkt al sinds 1995 in de auto-industrie. Eerst als autojournalist, nu als bedrijfsautojournalist en altijd als fervent motorrijder. Als er maar wielen onder zitten, is hij gelukkig. Lees meer »

Voor jou geselecteerd

Bedrijfswagen-nieuws in je mailbox?

  • ✓ Het belangrijkste nieuws over bedrijfswagens
  • ✓ Exclusieve tests
  • ✓ Speciale kortingen en acties