PSV - Ajax live kijken? Hier vind je een gratis livestream

PSV - Ajax live kijken? Hier vind je een gratis livestream

Zondag om 14.30 uur is het zover: de klassieker tussen PSV en Ajax. Wil je de wedstrijd live zien, maar heb je geen abonnement op ESPN? We vertellen hoe je gratis naar de livestream van PSV - Ajax kunt kijken.

Waar wordt PSV - Ajax uitgezonden?

Ajax beleeft een rampseizoen, terwijl PSV juist heel goed presteert. De Eindhovenaren zijn in eigen huis de grote favoriet en staan na 9 wedstrijden al 22 (!) punten voor op Ajax, al heeft PSV twee wedstrijden meer gespeeld.

Zondag om 14:30 uur begint de wedstrijd tussen PSV en Ajax. Helaas wordt de wedstrijd niet uitgezonden op ESPN 1, het kanaal dat bij veel providers gratis beschikbaar is. Je kunt de wedstrijd PSV – Ajax live kijken op ESPN 2 – en daar is een abonnement voor nodig. Gelukkig is er een manier om alsnog gratis te kijken.

Gratis livestream PSV - Ajax

Met de dienst Canal Digitaal kun je de wedstrijd PSV - Ajax gratis live volgen. Dit is een aanbieder van digitale tv. Als je een gratis proefabonnement van een week neemt, krijg je toegang tot alle ESPN-kanalen – waaronder ESPN 2.

Het Canal Digitaal-abonnement is op elk moment gratis opzegbaar. Zeg je het binnen de week proeftijd op, dan wordt er ook daadwerkelijk niets in rekening gebracht. Om jezelf te verifiëren is het alleen nodig om eenmalig € 0,01 uit te geven.

Gratis PSV - Ajax kijken via Canal Digitaal? Zo doe je dat

  1. Ga naar de registratie-pagina van Canal Digitaal.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Doe een 1-cent betaling, als verificatiemethode.
  4. Navigeer naar livetv.canaldigitaal en log in met je gegevens.
  5. Klik op 'Sport' en je vindt de livestream van PSV - Ajax.

Eredivisie blijven kijken na je proefperiode

Indien je tevreden bent, wordt het Canal Digitaal-abonnement na een week omgezet in een standaard abonnement van € 14,95 per maand. Dit omvat het volledige ESPN-aanbod, inclusief de zenders ESPN 1, ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4. Bovendien zijn televisie-uitzendingen beschikbaar: live en on demand. Je kunt een gemiste uitzending tot 7 dagen na uitzending terugkijken.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties